Teknoloji

Instagram’da ‘Ortak Koleksiyon’ Özelliği Yayınlandı

Dünyanın en çok tanınan fotoğraf ve kısa resim paylaşım platformu Instagram. yeni bir özellik katma. Platformun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda, kullanıcılar artık ortak koleksiyonlar yaratabildiklerini. Böylece Instagram’daki kullanıcı deneyimi bir nebze iyileştirildi.

Nitekim Instagram’da 2017’den beri koleksiyonlar oluşturulabilir. Ancak bu koleksiyonlar kullanıcılara özeldi. Şimdi bu değişti. Instagram artık birden fazla kullanıcının ortak bir koleksiyon oluşturmasına izin verecek. açıklamaya göre 250 kullanıcıya kadarortak bir koleksiyonun parçası olabilir.

Instagram’ın yeni özelliği böyle görünüyor

Instagram’ın işbirlikçi toplama özelliğini kullanmak oldukça kolaydır. Koleksiyona bir gönderi ekleyip adlandırdıktan sonra ayarlar bölümüne girerek o koleksiyona kimlerin ekleyebileceğini görebilirsiniz. dahil edilecek sen karar vermelisin. Tüm kullanıcılar daha sonra ortak koleksiyona içerik ekler. Ne yapabilirler.

Bu özellik hakkında bilinmesi gereken birkaç şey var. Örtülü bir hesaptan koleksiyona eklenen bir gönderinin tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilmesi için kullanıcının konuya ilişkin hesabının açık olması gerekir. takip etmeleri gerekecek . Diğer taraftan; Kullanıcılar oluşturdukları koleksiyonları iletişim veya DM yoluyla bir oburla paylaşamayacaklar. Şimdi dağıtım seviyesindeÖzelliğin kısa süre içerisinde tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.

haber-yesilhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu